Advertorial: Andrélon komt met Haar & Hoofdhuid lijn


Vandaag gaan we het eens héél anders doen op NikkieTutorials. Waar ik normaal Engels schrijf en over de nieuwste collecties en mijn favoriete lipsticks babbel heb ik vandaag in samenwerking met Andrélon een keer een Nederlandse blogpost/advertorial voor jullie.

Ik denk dat iedereen in hun leven wel eens last heeft gehad van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid. Trust Me, I’ve been there. Andrélon komt met een nieuwe Haar & Hoofdhuid-lijn voor een verzorgde hoofdhuid én mooi haar.

Uit onderzoek van Andrélon blijkt dat bijna driekwart (69%) van de Nederlandse vrouwen aangeeft wel eens last te hebben van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid.

Uit dit onderzoek blijkt ook dat ruim een derde van de Nederlandse vrouwen (37%) aangeeft niet te weten wat ze hieraan kunnen doen. Bijna een kwart denkt dat, als ze hier iets aan doen, dit ten koste gaat van hun haar (23%). Zo geeft ruim een derde van de vrouwen aan dat ze liever mooi haar heeft dan een gezonde hoofdhuid (34%). En dat terwijl sterk en mooi haar juist samengaat met een gezonde hoofdhuid. Sterker nog, een verzorgde en gezonde hoofdhuid staat aan de basis van sterk en mooi haar.

Stel je voor: Je hebt een date met je ultieme crush en in plaats van elkaar zwoel in de ogen kijken, zit je alleen maar aan je hoofdhuid te krabben. Talking about a mood killer!

Daarom komt Andrélon met hun nieuwe Haar & Hoofdhuid-lijn. Niks meer moeilijk doen met speciale producten, maskertjes of behandelingen. De producten uit de Andrélon Haar & Hoofdhuid bieden namelijk een dagelijkse verzorging voor een gezonde hoofdhuid én zichtbaar mooi haar.


De “Volume Maxx Shampoo” (€4,29) is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar.
Deze shampoo is verrijkt met de Root Lift Technology. Deze formule geeft je fijne, futloze haar meer body en volume vanaf de haarwortel. Je haar valt voller en voelt dikker aan.


De “Bright Shine Shampoo” (€4,29) is ontwikkeld voor normaal en dof haar.
Het biedt een dagelijkse verzorging voor een verzorgde hoofdhuid en zichtbaar gezond haar. Deze shampoo bevat Derma Care Technology met Zink. De actieve formule zorgt ervoor dat je het je hoofdhuid verzorgt en je haar een natuurlijke glans geeft.


De “Repair Shampoo” (€4,29) is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar.
Deze shampoo is verrijkt met Lysine. Deze formule voedt je haar intensief en helpt beschadigingen te voorkomen.
Je droge haar wordt sterker, ziet er gezond uit en voelt heerlijk zacht aan.


De “Repair Mask” (€4,99) biedt een wekelijkse verzorging en is  speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en beschadigd haar.

Ik ben ontzettend benieuwd naar deze Andrélon lijn. Persoonlijk heb ik op het moment geen last van mijn hoofdhuid, maar ik kan me voorstellen dat als je hier problemen mee hebt dat deze range je als hemel in de oren klinkt.

Besluit je deze Andrélon lijn uit te proberen? Laat dan een comment achter, and tell us what you think! :)

Hier nog wat quick tips & tricks voor als je last hebt van je hoofdhuid:
•    Was je haar met lauw tot warm water en vermijd te heet water. Dit irriteert je hoofdhuid.
•    Let op bij het gebruik van stylingproducten; spray of kneed deze in het haar en vermijd zoveel mogelijk de hoofdhuid.
•    Irriteer je hoofdhuid niet, dus pas op met overmatig borstelen. Borstel met voorkeur met een borstel gemaakt van natuurlijke producten zoals varkenshaar.

De Andrélon Haar & Hoofdhuid range met Nutrium 10 zijn verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en drogisterijen.

This entry was posted in Reviews. Bookmark the permalink.

14 Responses to Advertorial: Andrélon komt met Haar & Hoofdhuid lijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *