Get Clean! De-Makeup Review + Mini Contest

For a list of all products used, Click more!


MAKEUP I’M WEARING IN THIS VIDEO:
Cherries topped with Sparkle

PRODUCTS USED:
Demak-up Cotton Fresh Wipes
Demak-up Cotton Soft Wipes
Demak-up Eye Makeup Remover
Dermalogica Intensive Moisture Balance
Dermalogica Barrier Repair

DERMALOGICA AVAILABLE HERE:
Het Cosmetica Huis

NAIL POLISH:
Illamasqua ‘Load’ Nail Polish

JEWELRY:
Scrabble Ring: Ebay
Chanel Earrings: Market in The Hague
White Stone Ring: Local Drugstore

MAKEUP BRUSHES I LOVE:
http://www.sigmabeauty.com/?Click=15557

This entry was posted in Swatches. Bookmark the permalink.

38 Responses to Get Clean! De-Makeup Review + Mini Contest

 1. Nikki says:

  Heey naamgenootje!

  I am beautiful because I dare to be myself in public!
  I am not scared to go “naked” to school, shop or even go out.

  Liefsxx

 2. Ilja says:

  Je bent nog steeds een knappe meid zonder make-up ^_^ Ik heb het pakket ook ontvangen en ik ben erg enthousiast over de frisse doekjes en de grote wattenschijfjes, love it! ♥

  Natuurlijk wil ik ook graag een écht scrabble ring ^_^
  Dus…

  I’m beautiful because i let other people be themselves without judging them …

  Liefs Ilja

 3. Guusje says:

  i am beautiful because i am proud of the things i have. Ofcourse my glasses many people call me a nerd etc. But i am so proud of my glasses yes! they make me myself and ofcoure i like your videos and blog ! <3how i really am! i hope you pick me, because i want to be example for girls with glasses who are so insecure about their self!

 4. laura says:

  hee wat leuk en wat are you pretty^^
  i am beautiful because i don’t have to do my make-up before i go shopping or something like that, i am just myself and yes that’s me and nobody can chance me, i love make-up but i’m also “”love”” myself
  xx

 5. Mathilde says:

  Hey gorgeous girl.
  You dare!!

  I am beautiful because…
  When I look in the mirror I see myself just how I am and then I smile. I know i’m gorgeous with or without make-up and this gives me new spirit.
  Just being myself causing i’m beautiful.

 6. Allissa says:

  haha. zo leuk dit !
  Ik ga filmpje uploaaaden :3

 7. Roos says:

  Hee beautiful ^^

  I am beautiful because every time I look in the mirror thinking that I don’t look beautiful I will stay looking in the mirror, until I convinced myself otherwise.

  liefs :)

 8. Charlot says:

  i am beautiful because even what my mother always said to me, i still like myself and i’m still proud of who i am and what i look like. that’s what other people see, if they look at me, i’m shining and laughing all the day and that’s what makes me beautiful.

  sorrrrry voor slechte engels haha.

 9. Marleen says:

  I am beautiful because……. Als ik heel blij wakker word en voor de spiegel ga staan ben ik altijd mooi gek genoeg is dan alle lelijkheid dan weg en dan denk ik dit mogen mensen gewoon zie en stap ik zo zonder make up naar buiten en dan voel ik me mooi van binnen en van buiten!(L)

 10. Tessa says:

  I am beautiful because I will always be my self en not let anyone destroy that and i go to school with no make up on only mascara because i don’t think i need it an i let other people be them self. i love to make people happy because when they are happy i am happy

  xoxo

 11. Joyce says:

  Geweldige video Nikkie! (:

  I am beautiful because I see no difference between you and me. We are all completely the same and no one is prettier or less pretty as I am, because we’re all made with a mission in life and we, independant, strong, beautiful women are going to achieve that goal without a doubt!

 12. Bibi says:

  I AM BEAUTIFUL BECAUSE:

  IK zelfvertrouwen heb met of zonder make-up
  IK omdat ik MET/ZONDER make up naar school ga en niet uit maakt wie er naar me kijkt!

  HET BELANGERIJKSTE IS DAT JE JEZELF MOOI VIND OM WIE JE BENT EN NIET OM HOE JE ER UITZIET,DAT IS ECHTE BEAUTY!

 13. Maatje says:

  I AM BEAUTIFUL BECAUSE:

  Ik nu eindelijk beetje bij beetje me naakte gezicht durf te laten zien,
  ben een iemand die me heel erg verbergt achter me make up omdat ik ook wel een slecht huid heb zonder en ik voel me veiliger bij,ben een lange tijd gepest geweest en daar door meer make up gaan dragen en nu ik op een andere school zit durf ik minder make up op te doen en ben daar ook best wel trots op, het gaat de goede kant op :d

  btw I LOVE the ring
  xx

 14. ALEJANDRA says:

  I AM BEAUTIFUL BECAUSE…

  I ACCEPT ME THE WAY THAT I AM, I AM A BEAUTIFUL PERSON INSIDE AND OUTSIDE, I’M REALLY HAPPY WITH MYSELF NOW, I TRY TO LOVE ME ALWAYS BECAUSE IF I LOVE AND RESPECT MYSELF I’M TOTALLY CONVINCED THAT I CAN BE A BETTER PERSON AND LIVE MY LIVE WITH FREEDOM.

  ooooh oooh… Viva México!!! =D… yeah! I’m Mexican haha!

 15. Ashley says:

  OK so I can’t figure out the whole video thing yet… but I do go out with absolutely no makeup on every so often…

  I AM BEAUTIFUL BECAUSE… I love myself, I accept the things that I can not change, and those that I can, I improve on… I AM BEAUTIFUL BECAUSE… I am me and if people can’t accept me for who I am all natural, then they can’t have me all dolled up… I am me and that’s all I know how to be… <3

  xoxo

 16. Iris says:

  je bent hartstikke mooi zonder make-up!

 17. Nicole says:

  I am beautiful because of all the things I hate about myself I do accept when I get out of my house. so if I leave the house for bread or something, I go WITHOUT makeup. and people who are saying I am ugly without makeup, they just have to shut up and look the other way if the don’t like the way I look. I am who I am and no one can change me, because I AM PROUD TO BE ME!

  Love Nicole. X

 18. Fleur says:

  Ik ben mooi, omdat ik mezelf nu kan accepteren zoals ik ben. In de eerste klas zat ik met meisjes in de klas die roken en drinken. Zo ben ik niet, nu heb ik eindelijk vriendinnen gevonden die me nemen zoals ik ben, en me niet raar vinden. Ook ben ik vroeger ´gepest´ omdat ik dun gebouwd ben, ik trok me dit altijd heel erg aan. Nu weet ik wel beter, en ben ik stiekem wel trots op me dunne lijf, er zijn immers ook mensen die al aankomen als ze naar een koekje kijken! Ik kan nu eindelijk zeggen: ;It feels great to be ME!’ Succes met de contest Nik,
  Liefs, Fleur

 19. Nicole says:

  I AM BEAUTIFUL BECAUSE I can take all the make-up off my face in the front of my camera! ( I needed 5 blakes for my face!) But my camera is chrashed!I can’t upload a movie anymore! Tomorrow I go to school without make-up! And what people think or say, I don’t CARE! Maybe that is the way why I am so freaking beautyful!

  Sorry voor mijn engels, maar voor je engelse bloggers is het misschien leuker in engels :P
  I find your Ring SO amazing!Goodluck with choosing your winner!

 20. Busra says:

  I AM BEAUTIFUL BECAUSE:

  Who says you’re not pretty?
  Who says you’re not beautiful?
  Who says you’re not perfect?

  NIEMAND OP DEZE WERELD IS LELIJK ZOLANG JE ER MAAR ZELF IN GELOOFT, DAT IS PAS ECHTE BEAUTY!

 21. Lisanne says:

  I am beautifull because; two years ago i never wore make-up… i was anti-makeup WOOW can’t believe i am saying this but it’s kinda true. it were those days were people of my age wore tons of make up, seriously they looked fake as hell! i didn’t wanted to be like them, i found myself pretty without make up, and i still think i am these days. sure i wear make up now and must admit that if you don’t use TOO much it can make you even more beautiful but..i am not afraid of going to school without make up on because i like who i am naturaly and if people don’t accept that, then they suck!

  btw i’m dutch but like to talk in english! ;)

 22. Iris says:

  I am Beautiful because:
  I do not need tons of mascara to think my eyes are big and pretty enough.
  When I have a pimple I say “thats proof I’m still young!”
  When someone says the don’t like something about their selfs I say “the things that are not perfect about you make you who you are.
  I am perfect because I’m 14 and I can look at myself without thinking “ow I would like to have a smaller nose”or “I want to lose some weight”
  I THINK I am perfect the way I am and I am beautiful the way my parents made me;) And I am proud of myself that I can see that in the time of my life when I should be the most insecure about myself.

  xx Love Iris

 23. Annelee says:

  GO NIKKIE!!

 24. Samantha says:

  ik ben mooi omdat ik kan stralen zonder make-up, en de laatste jaren veel zelfvertrouwen heb gekregen die ik eerst nooit had. Eerst vond ik mezelf een lelijk kind, met scheve tanden .. zonder make-up. Nu weet ik dat ik ook zonder makeup mooi ben, maar met make-up springt het er gewoon wat meer uit! Ik heb ook een beugel en nu staan m’n tanden recht, het heeft me zo veel zelfvertrouwen gegeven, dat ik mezelf ook niet dik meer vind. eerst vond ik dat. Ik voelde me altijd dik, en klein ( klein nogsteedss) I’m proud to be a small girl! en ik zit weer lekker in m;n vel! sinds vorig jaar ( in groep 8 ging t slecht met me astma aanvallen, zieknhuis en die shit!) maar in de eerste kwam ik er weer hele maal boven op. I was/ ‘m part of the group! en voel me happy! btw, ik ga nooit de deur uit zonder make-up. het is voor mij hetzelfde als naakt de deur uit gaan Horrible!
  x succes Nikkie!

 25. Lissa says:

  Ik ben mooi omdat ik niet perfect ben. Niemand is perfect en heeft min puntjes maar dat is juist het leven. Ik hoef deze niet weg te stoppen om graag gezien te worden of respect te krijgen. Ik ben een gelukkig persoon die erg positief door het leven gaat en ik heb geen make-up nodig om mooier te lijken of te stralen. Ik ben wie ik ben en ik hoop dat de mensen me zo accepteren. Met of zonder make-up ik blijf Lissa!

  En dit zijn de kleine dingen die mij mooi maken.

  Liefs,
  Lissa

 26. Mo says:

  Ik ben mooi omdat, ik mezelf ben.

  — ik zijn is, hoe ik zijn is is.. —

 27. Zuzka says:

  I am beautiful because i stay myself no matter what they say! I still use make-up but with/without it I can look good, like woman with confidence.
  Fingers crossed for win this AWESOME ring :)

  Love, Susie (Zuzka)

 28. R1 says:

  I am BEAUTIFUL because…

  We don’t NEED all the make-up there is,
  Other way we LOVE to go crazy with our glosses and powders,
  Me and my NAKED face also love to go to the grocerystore sometimes,
  After all Naked or Powder up I AM BEAUTIFUL!!
  Need to say more..

  I am beautiful because I am a.. (read the first word of every line I wrote..)

 29. Danielle says:

  I am beautiful because beauty is more than make-up en ik ben meer dan make-up. Ik ben mooi, omdat ik mezelf ben en veel overwinningen heb behaalt zonder make-up op, want ik heb een nierziekte sinds mijn derde en ben een tijd heel erg ziek geweest en toen verborg ik mezelf achter make-up maar na die periode zag ik dat ik zonder make up ook mooi ben en heb ik allemaal dingen meegemaakt zonder dat ik me verborg achter make-up!

 30. MuffinAddict says:

  I am beautiful because I’m happy (and I smile)! :)

 31. MuffinAddict says:

  En trouwens, jij bent ook super mooi, als je dat maar weet!

 32. chantal says:

  I’m beautifull because I was born this way and god makes no mistakes!

 33. Ashley says:

  Here is a picture of me with absolutely no makeup, my bf got me to go out like this to pick up dinner last night:

  [IMG]http://i225.photobucket.com/albums/dd142/stavecandy/IMG0865.jpg[/IMG] (if that doesnt show up click the link below)

  http://s225.photobucket.com/albums/dd142/stavecandy/?action=view&current=IMG0865.jpg

 34. Josine says:

  I am beautiful because I am who I am.
  Everybody will love you the way you are.

 35. terraa says:

  i am beautiful because i try to be nice to anyone.
  and thats a important thing !

 36. Maize says:

  I’m beautiful because I watch Nikkie’s videos ;)

 37. robin says:

  i am beautiful because ik niet onder zoon plamuurlaag hoef te zitten!
  NIkki je bent super mooi!

 38. Emmaaa says:

  ik weet dat het later is en dat de wedstrijd al lang afgelopen is maar ik wil het toch nog even zeggen, sorry ben 11 dus kan niet goed engels dus: ik ben mooi omdat ik mezelf durf te zijn, ik hoef niemand anders te zijn anders had god mij wel anders gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *