Review: Dove Invisible Dry Test Panel

Dove02
Because my test panel was Dutch, this blogpost will continue in Dutch, my apologies.
Vorige week heb ik jullie geïntroduceerd aan Dove’s verbeterde Invisible Dry Line—een lijn die op 100 kleuren is getest en geen vlekken of een Witte waas achterlaat na aanbrengen—en vroeg ik 7 van mijn bezoekers om de verbeterde lijn te testen. “My Lucky 7”, zoals ik ze graag noemde, kregen elk een persoonlijk pakketje met daarin de nieuwe Invisible Dry Line, en werden gevraagd de deodorant te testen. Ik vroeg ze 3 simpele dingen: Test de deodorant, schrijf je ervaringen op en deel het met de wereld!

En de resultaten zijn binnen…

DoveKimmy01 DoveKimmy02
Kimmy is helemaal blij met haar nieuwe Invisible Dry deodorant, zelfs na het sporten geen vlekken of nare geuren!

—Kimmy: “Deze afgelopen dagen heb ik twee Invisible Dry deodorants van Dove getest. Aan de linkerkant droeg ik de roller en aan de rechterkant de spuitbus. Meestal vind ik rollers fijner dan spuitbussen, omdat je dan niet in een hele walm van deodorant terecht komt. Toch zou ik eerder de spuitbus kopen. Wat ik merkte was dat ik na het sporten aan de rechterkant (spuitbus) droger bleef. En hoewel ik het aanbrengen van een roller ideaal vind, prefereer ik de spuitbus!

Om het review af te sluiten, hier een awkward ‘after-workout’ selfie zónder deodorant- of zweetvlekken!”—

DoveJoelle02 DoveJoelle01
17-jarige Joëlle kreeg ook een pakketje opgestuurd en deelde haar ervaring met ons:

—Joëlle: “Na 4 uurtjes begon de geur van de roller weg te vagen en na 5 uur rook ik helemaal niks meer, geen frisse citrus geur maar ook geen zweet. Met de spuitbus merkte ik juist dat de geur sterker aanwezig werd hoe langer ik hem op had. Na 7 uur begon er toch wel een nare geur doorheen te komen en spoot ik hem nog een keer op, toen ik dat had gedaan bleef hij de rest van de dag nog naar de frisse citroen geur ruiken.

Ondanks dat ik wel een vies geurtje begon te ruiken heb ik geen enkel moment van de dag echt gezweet en bleef ik de hele dag droog. De roller heeft het de hele dag volgehouden en is daarom ook mijn favoriet! De spuitbus vindt ik wel fijner in gebruik maar dat is gewoon waar mijn voorkeur naar uit gaat. Beide zijn het kwalitatief goede producten en ik zou ze ook allebei zeker aanraden! De Dove vernieuwde Invisible Dry deodorant krijgt van mij een thumbs up!”—

DovePia01 DovePia02
Pia wordt blij verrast door de nieuwe Dove Invisible Dry Line:

—Pia: “Laat ik beginnen met zeggen dat ik niet echt een fan ben van een deodorant in spuitbus-vorm en dat juist daarom de Dove Invisible Dry spray me echt verraste! De deodorant ruikt echt heerlijk! Geen overheersende geur, maar een lekker zacht en subtiel geurtje. Hij veroorzaakt geen irritaties en laat mijn huid super glad aanvoelen!

Om te testen of er witten strepen zouden verschijnen heb ik de deodorant opgespoten en vrijwel direct erna mijn rode T-shirt aangedaan: geen witte strepen; ik stond versteld! Ik ben dus super tevreden over de Dove Invisible Dry Deodorant!”—

DoveMaxime02 DoveMaxime01
Maxime gebruikt al jaren mannen deodorant, omdat geen andere deodorant voor haar werkt, wat doet de Dove Invisible Dry voor haar?

—Maxime: “Ik heb het hele assortiment van alle drogisterijen gehad, op zoek naar dé perfecte deodorant die mij biedt waar ik naar verlang. Geen enkele voldeed aan mijn verwachtingen. Uit pure wanhoop ben ik overgestapt naar mannen-deo’s. Ik liep rond met dezelfde geur om me heen als mijn vader, broertje, vriendje en nog erger: mijn stagebegeleider. Waarom? Deze deo’s beschermen wél goed tegen vervelende geurtjes.

Toen ik de Dove deodorant ontving kwam voor mij, ultieme test: Zaterdag een half uur (uiteraard wind tegen) naar mijn werk fietsen, van 10 tot 17:30 uur werken bij de visboer voor een hete oven en daarna weer een half uur terug fietsen met zó veel haast om thuis te komen dat ik mijn eigen tegenwind creëerde. Over het resultaat kan ik kort en krachtig zijn: Dove Invisible Dry heeft de hele dag overleefd. Af en toe wel vochtige oksels, maar geen natte plekken, geen nare luchtjes en nog beter: geen behoefte om gedurende de dag opnieuw aan te brengen. Ik ben echt onder de indruk dat deze deodorant werkelijk doet wat hij belooft.”—

DoveSaskia01 DoveSaskia02
Ook mijn lieve moeder kon niet wachten om de lijn uit te proberen en ging meteen aan het testen:

—Saskia: “In mijn huid instituut draag ik alleen maar Zwart. Zwart vind ik de kleur van professionaliteit. Maar vaak baalde ik toch een beetje van het feit dat mijn werk-uniform Zwart was door alle Witte wazen en vlekken van eerdere deodoranten die ik gebruikte. Mijn dochter gaf me de nieuwe Invisible Dry set om te testen voor haar website, en de volgende ochtend ging ik meteen aan de slag. Ik spoot de deo op en trok meteen daarna mijn Zwarte werk-uniform aan. Even flink heen en weer bewegen met mijn armen en het jasje snel weer uittrekken om te kijken of er vlekjes achtergebleven waren. Helemaal niets! Geweldig! Ook hield de deo nare geurtjes weg tot aan het eind van mijn werkdag!”—

DoveYalda02 DoveYalda01
Yalda is fashion stylist en staat lange dagen te werken om de meest perfecte outfits bij elkaar te matchen. Yalda weet als geen ander hoe vervelend het kan zijn om vlekken op kleding te krijgen door deodorant. Ze begon met het testen van de Dove deodorant en deelde haar ervaring:

—Yalda: “Wanneer mijn pakketje aankwam, pakte ik de felste kleding die ik de volgende dag voor een shoot zou gebruiken. En besloot aan de binnenkant te testen of de deo echt invisible was. Beetje tricky, wel. Wat nou als het wél vlekjes achterliet? Op hoop van zegen spoot ik zachtjes wat over de binnenkant van het Neon Gele jurkje. Niets. Hmm, nog een keer. Niets! Super zeg! Wat een fantastische deodorant, ik heb een nieuwe favoriet! Nooit meer zorgen over vlekken in felle kleding!”—

DoveJoyce01 DoveJoyce02
Joyce is makeup & hair artist en staat lange dagen op de sets van photoshoots voor bladen en TV. Haar favoriete deodorant haalt ze in Amerika, maar wou de nieuwe Dove lijn zeker ook eens goed uittesten:

—Joyce: “Ik ben al jaren fan van een deodorant uit Amerika. Ik zweer bij die deodorant, dus was ik zeker benieuwd of de Dove deo het beter zou doen. Ik spoot de Invisible Dry spray op mijn oksels en ging vervolgens naar mijn shoot van die dag. Ik was al snel vergeten dat ik de spray op had gedaan die ochtend en pas later die dag viel het me op dat er totaal geen vlekken in mijn kleding zaten. Ik had ook totaal geen last had van nare geurtjes. Ik ben persoonlijk geen grote fan van het luchtje in deze deo, en dat is de enige reden waarom mijn deodorant uit Amerika op 1 blijft staan. Maar verder is het een super deo!”—

This entry was posted in Reviews. Bookmark the permalink.

2 Responses to Review: Dove Invisible Dry Test Panel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *