Milka Crispello High-Tea


*DUTCH ADVERTORIAL*
Na een hectische week lesgeven op B Academy, Amsterdam, Werken voor een TV-Programma waar als ik zeg “Wanna be on Top?” je waarschijnlijk wel begrijpt wat ik bedoel en Chef de Cabine zijn voor de KABK Fashion Show in Den Haag was mijn lichaam even toe aan een verwenmomentje. And what does a girl want when she is in need of a verwenmoment? Juist, Chocolade.

Vorige week nodigde Chocolate-Heaven Milka mij uit voor een “Crispello” high-tea samen met lieve bloggers Annic van ILoveFashionNews, Serena van BeautyLab + haar stagiaires & Larissa van KittehsCupcakes. Dat niet alleen, ook mocht ik de makeup van alle dames doen voor de video die we die dag opnamen.

Vandaag een verslagje van de Milka “Crispello” High Tea + welke make-up look ik de dames gaf..

Milka lanceert een nieuwe bonbon genaamd de “Crispello”. Een luchtige crème vulling in een flinterdun wafeltje, overgoten met een dikke laag zachte Milka Alpenmelkchocolade.
– Are you drooling yet?

Om dit heerlijke goedje te proberen nodigde Milka mij vorige week uit een voor een gezellige high-tea. Maar voordat we aan dit heerlijke verwenmomentje mochten beginnen ging ik eerst wat mooie bloggers opmaken:


↑ Heerlijk Annic (ILoveFashionNews) aan het opmaken. – ↑ Samen met Annic & Serena (BeautyLab)
Ik wou de dames een zachte maar toch ook sprekende make-up geven. Ik besloot om iedereens ogen wat te versterken, en hier en daar wat huidjes op te knappen.

Grote favoriet die dag was mijn Urban Decay Naked I palette. De oogschaduws “Sidecar” en “Toasted” waren regelrechte winnaars, deze combo had ik op alle meiden gebruikt, en elke keer weer was ‘t eindresultaat prachtig.

Voor de lippen was Clinique’s Chubby Stick in “12 Oversized Orange” een topper. Ook dit product gebruikte ik op alle dames. “12 Oversized Orange” geeft een zacht, glanzend, zomers kleurtje aan de lippen, zonder meteen alle aandacht op te vragen. En voor de Milka video was dit perfect!↑ Clinique’s Chubby Stick in “12 Oversized Orange” & Urban Decay: “Sidecar” en “Toasted”
Na het opmaken van de dames reden we naar de locatie van de high-tea. Een waanzinnig mooi plekje aan een meer. Al snel pakten we onze eerste “Crispello” en genoten van de zon, rust en het mooie uitzicht.

Het was tijd om te filmen en toen gebeurde er iets hilarisch: Één voor één pakten we allemaal onze zonnebril en foetsie, weg waren mijn makeupjes!

Ik moest meteen aan een collega denken die ooit Lady Gaga’s make-up deed, er een heel kunstwerk van maakte en miss Gaga vervolgens een zonnebril opzette tijdens het gehele interview. – But hey, that’s the life of a make-up artist!


↑ Milka high-tea locatie.
Al om al was het een heerlijke dag vol met gezelligheid, chocolade goedheid maar bovenal Crispello goedheid, wat een heerlijke bonbonnetjes heeft Milka weer gemaakt, chapeau!

Vergeet niet de video bovenaan de pagina te kijken om een vleugje van deze heerlijke dag mee te krijgen.

Milka Crispello is verkrijgbaar in twee smaken: Chocolade & Vanilla en is vanaf nu te koop in supermarkten voor €1,99

This entry was posted in Media, Youtube. Bookmark the permalink.

16 Responses to Milka Crispello High-Tea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *