De Fiat 500L: Dé Auto Voor de Makeup Artist! (NL)

Fiat500L01

Dit is een gesponsorde post – Als makeup artist maak ik behoorlijk wat kilometers. De ene dag rij ik vanuit het heerlijke zuiden, nog iets zuidelijker naar Antwerpen. De andere keer kar ik op de A2 naar Amsterdam. Wanneer je als makeup artist geboekt wordt voor grote campagnes is het meenemen van grote koffers gevuld met de beste makeup producten essentieel.

Ik heb ondertussen een aantal manieren gevonden hoe ik mijn gear het beste in de auto kan laden. Maar Fiat komt met dé oplossing! Maak kennis met de Fiat 500L: Groter, beter en nóg meer bagageruimte dan de Fiat 500.

De Fiat 500L biedt veel ruimte aan jou, je makeup koffers, familie en vrienden. Maar in plaats van honderd keer zeggen dat de Fiat 500L zoveel bagageruimte bevat kan je het ze beter op een grappige manier bewijzen. En dat is precies wat Fiat doet met een speciale Fiat 500L minisite!

Op de minisite wordt je op de leukste manieren verrast door alle mogelijkheden. Het is simpel: Ga naar de Fiat 500L minisite door hier te klikken. Log op de minisite in met je Facebook account en laat je verrassen!

NIKKIE’S BAGAGERUIMTE VOLGENS FIAT

Fiat500L03

Natuurlijk deed ook ik de test met mijn Facebook account. Wat kwam eruit? Een zingende Mexicaan! Wat gezellig, haha! Als meneer de Mexicaan maar wel oppast in rotondes met die cactus.

Hoe zag volgens Fiat jouw bagageruimte eruit? Share in the comments below!

❥ Nikkie
@nikkietutorials

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

2 Responses to De Fiat 500L: Dé Auto Voor de Makeup Artist! (NL)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *