My Perfect Imperfections Tag!

For a list of all products used, Click More!

FOLLOW ME ON TWITTER!
http://www.twitter.com/Nikkietutorials

SECOND CHANNEL!
http://www.youtube.com/TVNikkie

DAILYBOOTH!
http://www.dailybooth.com/Nikkietutorials

 NAIL POLISH:
PUPA Brown/Gold Crack Nail Polish Set. << BLOGPOST ON THIS NAIL POLISH: Click

SHOES:
Urban Og Rhinestone Booties. << BLOGPOST ON THIS NAIL POLISH: Click

MAKEUP BRUSHES USED:
http://www.sigmabeauty.com/?Click=15557

This entry was posted in Youtube. Bookmark the permalink.

22 Responses to My Perfect Imperfections Tag!

 1. Marcella says:

  Leuk filmpje:
  1Wat ik echt heel erg haat aan mezelf zijn me duimen/nagels. Ik heb zulke korte nagels. Nu zijn ze opzich wel aardig lang, maar normaal gesproken, echt zo klein. En mijn duim is heel dik en klein. Aan de onderkant nog wel aardig dun maar daarna word ie heel dik. En mijn duim nagel is echt een rechthoek en niet naar boven maar op z’n kant.
  2Mijn wenkbrauwen vind ik ook heel lelijk. Ik kan ze ook niet mooi epileren omdat ik dan aan de voorkant alle haren eruit trek en dan heb ik mini wenkbrauwen wat nog lelijker is.
  3Iedereen denkt dat ik heel fijn haar heb, maar dat is echt niet zo, futloos, heel dun en je kan er niks mee doen. Krullen zijn er binnen 5 min. al uit. maakt niet uit wat voor/ hoeveel haarspray ik gebruik.
  Nou de perfecties.
  1 Ehm, ik denk dat wel aardig mensen jaloers zijn op mijn voeten, ik heb aardig kleine voeten (nou ben ik ook nog maar net 13:P) maar als nog krijg ik niet groterdan 38 denk ik.
  2 Iets wat mezelf niet echt op valt, maar dat zegt iedereen, dat ik hele grote ogen heb. Was zelfs een keer een tante van iemand, die noemde dat meisje met de grote ogen. :P
  3 eehm, ik denk ook m’n lippen. Ik heb kleine lippen maar ook weer niet heel klein. Nou jaa, moeilijk uit te leggen:P maar ik vind mijn lippen wel aardig.

  Mensen vinden mijn sproeten altijd leuk maar ik vind ze echt vreselijk. Ik heb niet sproeten op mijn hele gezicht hoor. Alleen maar rond me neus een beetje. Maar toch wel te zien.

  Ik vind jouw lippen echt heel mooi. Maar je doet er altijd concealer overheen. Wel zonde. Maar als je hetzelf vervelend vind moet je hetzelf weten;) Zo lang zijn lijkt me ook niet zo fijn. Ik vind je handen helemaal niet zo groot hoor, en jouw nagels zijn echt prachtig, mijn nagels zijn nu lang en joune kort en jouw nagels zijn nog veel langer dan mijne.
  Heel leuk filmpje! ;)
  Ik heb volgens mij nog nooit zo’n lange comment geschreven, hahaa. :P

 2. Britt says:

  Haha ik heb die duimpjes ook. verschrikkelijk he.

 3. Mars says:

  Je hand hoort ongeveer zo groot te zijn als je gezicht hoor :P! Ik teken, en dat is echt altijd een van de uitgangspunten, teken de handen ongeveer net zo groot als het gezicht :)!

  Drie dingen die ik niet leuk vind aan mezelf? Hmmm..

  1. De scheefheid van mn neus :P, dat ie lang is, is niet erg, maar die scheefheid -_-…
  2. Mn wimpers.. die qua lengte ok zijn, maar jammer genoeg ongeveer vanaf de helft compleet kleurloos :(..
  3. Mn sarcasme wordt niet altijd gewaardeerd :P… maar goed, dat vind ik persoonlijk niet zo heel erg XD

 4. Alina says:

  Ik heb dezelfde soort handen als jou! :D

 5. Ilja says:

  Hey you lovely ladieee ^_^

  Ik wist niet dat jij ook zo lang was! Het is écht zooo waar wat je zegt! Ik ben zelf ook 1.85m en ben overal de langste! Het is erg vervelend om naar beneden te moeten kijken om normaal te kunnen communiceren you know!

  Thanks weer voor je leuke filmpje!
  Het is trouwens een super positief ding dat je altijd zo leuk/vrolijk bent, je maakt veel mensen blij (mij ook met je leuke filmpjes ^_^) Het is leuk om complimentjes te geven, maar zeker ook om te krijgen ♥

  Liefs Ilja

 6. Chantal says:

  super leuk filmpje, ik begrijp echt helemaal wat je zegt ik ben 1,92 en ook overal de langste. Ik woon in limburg en hier zijn de mensen ook nog eens een stuk je kleiner als waar ik vandaan kom. als je dan door de stad loopt ofzo kijkt iedereen je aan. en ik hou ook van mijn ogen ik heb ongeveer de zelfde kleur als jou en mensen zeggen ook vaker tegen mij van ohh mooie ogen :D.

  Dikke Kus

 7. Kiki says:

  Nikkie, I only want to say is that you’re lovely!!!

 8. Maithe says:

  Hoi nikkie,

  Wat een super filmpje heb je weer gemaakt. Ik vind het geweldig dat je zo eerlijk bent over jezelf en kan me goed voorstellen hoe je je voelt over je lengte.

  Nou 3 dingen die ik haat (ofja, haten)

  1. Mijn huid. en dan vooral op mijn gezicht. ik doe mn best om het goed te verzorgen maar hij word gewoon niet echt super zuiver.
  2. Mijn lichaam.. super dik ben ik dan ook weer niet maar wel erg onzeker hierover. Vooral mijn heup gedeelte dat mag wel een stuk minder. Ik heb vaak ge dieet en ben nu 8 kilo kwijt, maar ben nog steeds niet tevreden en als ik in de spiegel kijk denk ik;was ik maar dun.
  3. Mijn haar. Ik droom van lang haar maar het wil maar niet groeien. Ofja, het groeit maar het schiet gewoon niet op! Extensions heb ik al heel vaak gehad (clips) maar nergens hebben ze de goede kleur, licht blond/witblond.

  Wat ik wel leuk vind aan mezelf;

  1. Mijn neus. Schijnbaar heb ik een mooie neus haha. Op mijn werk hebben ze een keer gezegd.. ja maithe je hebt zo’n leuk neusje. Nou oke dat zal dan wel! :)
  2. Mijn persoonlijkheid. Ik ben niet altijd super vrolijk, en dat komt ook door veel stress en zorgen. Aan de ene kant was het niet leuk dat ik al op mijn 12e snel volwassen moest worden, maar nu ben ik er trots op dat ik al verder ben dan veel meiden van mijn leeftijd (20)
  3. Mijn ogen. Ik heb ogen die je heel gemakkelijk op kunt maken. :)

  liefs, Maithe

 9. Marco says:

  ten 1e; wat een sgattig fimpjeeeee!:p dat stukje van dat je altyd iedereen wil goed doen voele is egt leuk ^^
  ten 2e; & je lippen zyn toch nooit rood in je filmpjes? en in dit filmpje had je geen makeup op en zagen ze er ook ni echt rood uit..
  ten 3e; love the shoes & nails! :p

  xoxoxox

 10. Michelle says:

  Ik wist niet dat je (ook) zo lang bent, ik herken je verhalen wel hoor (ben zelf 1,87), maar ik denk dat je meer opvalt door je leuke persoonlijkheid en omdat je er altijd prachtig uitziet dan door je lengte hoor! ;)

  Je filmpjes altijd heel leuk om naar te kijken en je vrolijkheid is aanstekelijk! Keep up the good work! ;)

  Liefs!

 11. Shannon says:

  beste nikkie,

  wees trots op je lengte want je bent echt een prachtmeid.:)

  groetjes, shannon

 12. Romina says:

  Hoi Nikkie,

  Heel leuk filmpje!!
  Als jij mannenhanden heb, heb ik er zeker. Heb eens snel gemeten en tot het topje van mijn middenvinger is dat dus 20 cm. Heb hele lange vingers en ook van die laag ingeplante nagels. maar ik noem ze pianohanden, klinkt veel mooier dan mannenhanden toch?
  Voeten sja zijn een maat (tje?)40-41, maar ik ben niet 1.90 meter lang, ben er maar 1.66 dus lijkt het of mijn voeten niet van mij zijn :-).

  Echt dingen die ik leuk vind aan mezelf zijn er niet. Er is altijd wel iets wat me stoort. :-) Maar iedereen heeft wel zo’n dagen dat ze niets leuk vinden aan zichzelf toch?

 13. noraly says:

  hee nikkie,
  ik zag je vid. en ik wist dat ik direct moest reageren.

  Ik ben 14 jaar en even lang als jou,
  maar ik snap serieus niet dat jij er zulke problemen mee hebt.
  Ik heb nergens last van, mijn beste vriendin is 1.58 en we lopen altijd naast elkaar.
  Niemand die er wat van zegt.
  Natuurlijk zijn er soms van die wijven die lullig gaan doen enzo.
  Ze zijn gewoon jaloers op onze lange benen.

  En ik snap ook niet dat je geen geluk hebt met jongens,
  je ziet er leuk uit.

  drie dingen die ik leuk aan mezelf vind;

  1. mijn lengte
  2. mijn mond
  3 mijn ogen

  drie dingen die ik niet leuk vind aan mezelf;

  1. mijn voeten :[
  2. mijn huid
  3. …………….

  Ik weet niks meer. :P

  xoxo Noraly

  btw, waar heb je joun schoenen gekocht?

 14. Elna says:

  Leuk filmpje!
  Ik heb geen tijd om het van mezelf allemaal op te noemen, maar ik wou even één ding zeggen over je handen.
  Ik snap dus echt precies wat je bedoelt! Ik heb dus ook echt mega handen!
  Maar jouwn handen vergeleken met die van mij, dan zijn jou handen toch echt kleiner. Je zei namelijk dat je handen bijna net zo groot zijn als je gezicht….

  Mijn handen zijn net zo groot als mijn gezicht!

  Ik heb dus net even gecheckd, en het is echt zo. Dus je bent niet de enige met megahanden.:-P

 15. lies says:

  Hey!
  Daar wou ik dus ook iets van zeggen :)
  Ik ben ook héél lang :) net niet zo lang als jij, maar wel groter dan een meter 80 dus ik begrijp écht wat het is als mensen je aanstaren.
  Ik heb ook HUUUUGE handen en ik kan er MEER dan mijn gezicht mee bedekken, dus je handen vallen echt nog hééél goed mee :)

  Btw, ik vind dat je er super uitziet zonder make-up en ziek, echt gek.
  Je bent mooi! Ik lig altijd strijk van ‘t lachen met je filmpjes, waarvoor dank =)

  Dikke kus

 16. Diandra says:

  Heej Nikkie
  Ik moet eerlijk zeggen ik was nog niet bekent met je site en dit is eigenlijk het eerste filmpje wat ik van je heb gezien.

  Ik moet zegge dat ik t echt kicke van je vind dat je op jou leeftijd ook eerlijk durft te zeggen was jou imperfecties zijn veel meide van jou leeftijd willen alleen maar laten zien dat ze perfect zijn en worde hierdoor was arrogant. Ik vind jou echt kicke :D

  Ik ben een van de mensen die denkt haar hele leven onzeker te blijven :P Ik ben zo kritisch dan ik amper tot niets aan mezelf mooi vind.
  Dus hier komt het (om toch maar even te reageren op het doel van dit filmpje)

  Wat ik lelijk vind:
  1. Ik ben scheef, me ene oog is groter als me andere en de ene staat hoger als de andere.
  2. Mijn figuur, ik noem mezelf een zandloper met een extra zwembandje.
  3. De wallen onder mijn ogen en de lijnen in mijn hals (die lijke echt op diepe rimpels :S)
  Maargoed zo kan ik nog wel even doorgaan over me neus me haar en andere lichaamsdelen :P

  Nu komt het moeilijke,,, wat vind ik mooi:
  1. Ik denk m’n taille, die scheeld zo’n 30 tot 40 cm met m’n heup en borstomvang, kortom die is erg smal.
  2. Ik heb een moedervlekje boven m’n linker mondhoek
  3. m’n karakter, ik zal ook altijd andere eerst helpen en dan pas mezelf. Ben erg volwassen maar kan ook nog erg veel lol hebben over de meest onzinnige dingen.

  Nou dat was lastig ;)
  Greetzz

 17. Hello, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 18. Cheryl says:

  He Nikkie!

  I’m a giant too haha Ik ben 1.83m en heb ook nog e’s schoenmaat 44!! En ook wel grote handen maar daar heb ik me eigelijk nooit aan ge-ergerd. Het zou er heel vaag uitziet als we van die tiny handjes zouden hebben ja toch? En als ik meisjes zie van 1.65m met van die korte beentjes, dan ben ik toch wel weer blij met die lange stelten want alles kunnen we ook hebben qua kleding > lange jurken, truien enz maar ook ‘gewone’ dingen, we’re hot!! ;)

  Leuk om altijd je filmpjes te zien, en ook addicted to cosmeticahuis dankzij jou! Erg leuk maar minder leuk voor mijn portemonnee…. ;)

  Keep up the good work! X.

 19. I’ve observed that in the world these days, video games are definitely the latest phenomenon with kids of all ages. Many times it may be extremely hard to drag your family away from the activities. If you want the best of both worlds, there are plenty of educational gaming activities for kids. Interesting post dedesmsf.

 20. Morvil says:

  Im 1.86 cm… so yeah! No high heals for me :…(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *