Giveaway: Some GoodSkin Labs Lovin’

GoodSkin02

Since recording the First Impression Review on the GoodSkin Labs True Hydration 24H Gel Cream, I’ve fallen in love with it even more and have included it in my makeup routine ever since.

And because I love the gel cream so much, I don’t have a choice but to share the love! Who’s ready for a giveaway?

For those who haven’t seen the video on the GoodSkin Labs True Hydration 24H Gel Cream yet, go ahead and watch the video below:


Want to see more of my videos? Subscribe to my channel on YouTube and don’t miss out on any new uploads!

Did you get just as excited about this product as I did, after seeing the video? Well then you’re in luck! GoodSkin Labs contacted me and wants to share the love. The winner of this giveaway will receive an amazing package filled with some awesome GoodSkin Labs goods! Yum!

How to enter? It’s simple:

► Like GoodSkin Labs on Facebook by clicking here
► Subscribe to my channel on YouTube by clicking here
► Leave a comment down below telling me why you’re in need of some GoodSkin Labs lovin!

Unfortunately, the giveaway is open to The Netherlands only.

I also wanted to give the Dutchies amongst us a heads-up on this sweet deal:

GoodSkin01
GoodSkin Labs True Hydration now available at Douglas!

Good luck! The winner will be emailed August 15th 2014

Don’t want to take the risk and be sure of getting a hold of one of these? You can order the gel cream online by clicking here!

❥ Nikkie
@nikkietutorials

This entry was posted in Giveaway. Bookmark the permalink.

84 Responses to Giveaway: Some GoodSkin Labs Lovin’

 1. Melody says:

  I need it so badly for all the skin that’s peeling on my nose… tmi i know lol
  But it’s really icky! Nothing is helping. Aloe gel did the trick for a few days, but then my skin went back to peeling and producing excessive oil. Hoping this will help!

 2. Aramicah says:

  I need me some GoodSkin Labs Lovin because fall is coming, and with combo skin, my cheeks get extra dry and flaky. And that’s not a good look!

 3. Lisandra says:

  I have very dry skin, and when ever I put on foundation it clings to the dry patches, I still have not been able to find a good moisturizer that will allow me to wear foundation and not look flaky. I hope I can win this! Thank you Nikkie :)

 4. Lala Henning says:

  I’ve been having such a hard time keeping my skin hydrated and smooth lately. Even using all sorts of creams I’m still left rather dry and dull

 5. Joëlle says:

  Mijn neus is net een soort uitgedroogd woestijngebied en dan vooral tussen mijn wenkbrauwen en rondom mijn neusvleugels! Doordat mijn huid zo is vind ik mijn make up 9 van de 10 keer niet eens mooi zitten en erger ik me de hele dag aan het woestijngebied dat ook wel bekend staat als mijn neus… Het zou amazing zijn als ik dit zou winnen zodat de schilverige droge gebieden op mijn gezicht veranderen in plekjes die zo zacht zijn als baby billetjes!

 6. Victoria says:

  Nikki!! I am soon going to Amsterdam for a quick holiday and I recently found out there are no Sephora stores in Holland. Where do you buy your makeup, or do you order it all online? Would be very pleased to know, after all you are the best makeup guru/artist in Holland. Love you Nikki!

 7. Nina says:

  Also open for Belgium? Neighbours? ;)

 8. Mandy says:

  Binnenkort krijg ik lichttherapie (om de dag) wat mijn huid natuurlijk beter zal maken maar door uvb straling zal mijn huid ook uitdrogen.
  Deze creme is wat ik nu wel kan gebruiken 24 uur hydratatie klinkt als muziek in de oren.
  Lichttherapie en juiste huidverzorging zal mijn gevoelige huidje zeker op weg helpen.

  Gr Mandy

 9. Ashley says:

  I would love to win the good skin labs because I have dry skin and have yet to find anything that helps. It sucks to have done my makeup and dryness ruins it.

 10. Marvela says:

  I need it BAAAAD the skin around my nose is soo dry it feels so icky >.<
  Need this in my life!! /.\

 11. Miriam says:

  Omdat ik net zo’n vervelende huis heb als jij! De ene dag is hij vet en de andere dag is hij suuuper droog waardoor mijn make-up (bronzer, higlighter en blush) er nooit zo mooi opzit.

 12. Olga says:

  I want to try it!!!!! We do not have this cream in my country but i want that on my face)))) I need definetly more hydration on my nose and cheeks. Thanks for a chanse to have it!

 13. Tess says:

  OH I NEED THAT!
  Jij vond de beschrijving een kaart van Hogwart, nou mijn huid is de kaart.
  inclusief alle kieren, gaten en hobbels genaamd poriën.. en alle vloerkleden, want zo droog voelt mijn huid.
  Als ik zou winnen kom ik in ieder geval de winter door!
  xoxo Tess

 14. Ginka Dugmore says:

  I need GoodSkin Labs lovin because my cheeks get really dry. Nothing helps. I’d love to say “GoodSkin Labs lovin – I’m lovin’ it!”, so I’ll give it a try. :)

 15. Shelby Erin says:

  Wow! I’ve been searching for a product like this forever, it seems!!
  I need some Goodskin Lovin’ for my psoriasis skin.

 16. Kat Faircloth says:

  I am in need of some GoodSkin Labs lovin’ because my skin is so confused. I was raised in a humid environment and have moved to a dry climate and my skin doesn’t know what to do from one day to the next- be dessert dry or oil spill slick. My skin needs an “oasis in the dessert” from a product!

 17. Kendria says:

  I have eczema And was given directions to moisturize daily .. all products that I have tried have been drying my face more now than ever before.. i now use cortisone Store brought brand because my prescription brand was to strong for my skin.i use the store brand to moisturize the dry patches on my skin but it’s starting to dry out other areas on my face that weren’t my trouble areas. I drink plenty of water. Get plenty of rest and nothing seems to work. . Ive tried homemade remedies that seems to worsen my problem. I would love to try this product. . This will give me some type of hope that I don’t have to always have tight dry skin even for one hour. .
  Thank you
  P.s I love your makeup tutorials. . Watching your tutorials is like my reality tv

 18. Esther says:

  OMG! Ik denk dat dit potje mijn redding moet zijn na een aantal droogteaanvallen in mijn gezicht waardoor ik erg onzeker ben geworden. Mijn huid doet vreemd sinds de overgang van de lente naar de zomer en ik verwacht er straks in de winter ook weer problemen mee te krijgen. Ik hoop ‘as hell’ dat ik deze creme mag winnen zodat ik hopelijk ook een nieuwe holy grail kan toevoegen aan mijn stash en ik weer met plezier tutorials van jou kan uitproberen op mijn dan hopelijk ‘flawless face’!!!

 19. Hannah says:

  Hello Nikkie!
  I grew up in Spain but I have been living in Sweden for 3 years now. In winter and autumn my skin gets really dry. It even hurts! I have always had dry skin but it seems like the Scandinavian air does not agree with me. I would really like to win this give-away and try out these new products because here in Sweden we haven’t got so many fancy brands.

 20. Konstantina Staikou says:

  I really need it! brace your dry skins…. dutch winter is coming (in the mean time enjoy greek summer)

 21. Anne says:

  When I saw your video I literally thought: “OMG, I need this in my live, right now, this moment”. Almost ordered it online, but I decided to finish my current face cream first. I suffer from really dry skin and even tiny wrinkles on my forehead, from dryness, and I’m 19! You can’t have wrinkles when you’re 19, can you? Applying foundation is always a struggle, because it enhances the flakiness and dry patches of my skin, so I just usually don’t bother.
  My current face cream helps a bit, but I feel like this product would be my saviour, especially since you were so positive about it in your video. I did notice a difference in your skin in your previous tutorial (which was amazing btw), it looked glowing and so healthy. So I guess it must have been this product.
  Oh en ik ben Nederlands trouwens, begon te typen in Engels, dus maakte het ook maar zo af (:
  Thank you for doing this giveaway!

  Xx Anne

 22. Juliette says:

  I really need it, my face is a disaster and just like yours a rollercoaster. But when it’s dry its like the worst. So thats why I really would like to win this !

 23. Tanja says:

  Laat ik het in het Nederlands doen..
  ‘Nodig’ hebben is een breed woord maar ik wil het echt heel erg graag uitproberen!
  Mijn huid is voor mij één grote verwarring soms.

  Ik heb de laatste jaren altijd overal rode plekken en kleine pukkeltjes en mee-eters terwijl mijn huis ook soms zo droog is dat de schilfers er hangen. Ik kan gewoon nooit foundation op omdat dat nooit mooi en egaal wordt, het moet veel te dik en dus veel te ‘namaak’

  helaas ook regelmatig (3 van de 4 weken zowat) grote pukkeltjes verspreid terwijl ik mijn gezicht echt grondig reinig.. helaas krijg ik de laatste tijd ook een soort mini blaasjes die als pukkel tevoorschijn komen en een lelijk plekje voor een tijdje achterlaten..

  Ik heb al van alles geprobeerd, van een facial wash tot gezichtscréme, maskers, tot de visapure! Niks helpt mijn gezicht minder vet en gezonder te maken. ik wil een fris gezicht en een frisse uitstraling, dat vind ik erg belangrijk. Ik ben erg positief over je filmpje van dit product en het lijkt me een heerlijk product!, ik ben hier erg benieuwd naar en heb er al wat woorden over gewisseld met vrienden dat ik hem heel graag wil proberen en of het misschien ook wat voor hun is.. helaas weet ik niet wat ik moet verwachten en bied jij mij hier een kans aan dit product te kunnen winnen en proberen en zo mijn problemen te verminderen!

  gr Tanja

 24. Ioanna Papachristou says:

  Well… i WANT to win this because i trust just anything that you’d recommend…i NEED to win this because i just missed the online sales of my usual skincare brand and being due to deliver my baby girl next month, i’m stuck at home, in bed mostly :-( …..and i don’t trust my husband buying me skincare even if i write down exactly what i want… :-p … but don’t tell him that :-)

 25. Merel says:

  I guess I don’t have to tell you that I have those dry skin days as well, since I’m responding to this giveaway. So to prevent my face from becoming like a desert, I thought I could try and see if I’m lucky!

 26. Linda van Weert says:

  Ik heb al heel lang last van een droge huid. Vaak zitten de velletjes rond mijn neus en zelfs bij mijn ogen springt het ooit kapot en is het rood van de droogheid. Ik houd ervan om me op te maken maar als ik een droge huid heb en ik doe foundation op valt het alleen maar meer op! Dit lijkt me dus een prima oplossing dus zou het heeeel graag willen winnen!

  P,s Wat een leuke meid ben je toch en wat heb je veel bereikt op jouw leeftijd

 27. Kezia says:

  Awsome review btw, my skin is very similar to yours. Some days oily and other days dry dry dry! I’m really in need of a product like this, it looks and sounds amazing. Ill be super thankful to win something like this and it makes me even more excited to try this!

 28. Joana says:

  Hello Nikkie! I will married this Outober and I need to have a perfect skiiinnn, so I hope that the GoodSkin Labs True Hydration 24H Gel Cream and you can help me to achieve the perfect look for my special day.

 29. Kim says:

  Ik heb niet echt het gevoel dat ik een slechte huid heb op mijn neus na. Schilfertjes, roodheid, trekkerig gevoel etc. Het is echt verschrikkelijk en soms ook pijnlijk omdat het zo droog is. Hopelijk is de goodskinlabs gel cream de oplossing!

 30. Anne says:

  Ik doe mee! Dit ziet er uit als de perfecte oplossing voor mijn huid, ik heb ook zovaak dat het wisselt van vettig en droog per dag! Geen enkele primer werkt op mijn huid helaas dus misschien deze combinatie wel? Zou super zijn

 31. Alice says:

  First I wanted to say that I loved your review video for this product! It seems so wonderful. :)
  I have always had “sandpaper” type skin since I was a child and have been desperately been searching for a moisturizer that, well, actually moisturized! I have tried dozens, but my skin still feels like the sierra desert year round, every single day. Oh and on top of the dryness, my skin is reactive, sensitive, and literally flaking/peeling off in some areas so you can imagine it’s not such a fun time. The ingredients in this product sound great for my skin texture and sensitivity. This cream may be my holy grail amazing-ness that I need and would love to finally feel radiant!

  xoxo Crossing my fingers!
  -Alice

 32. Yasmin says:

  I wish they have this product in New Zealand, we currently have winter and the weather is dry and its drying up my skin like crazzy and ive tried so many products nothing is helping. I have dry patches on my T zone area even on my cheeks os so bad. I hope this will be the solution for it.

 33. Linda says:

  OMG! After watching your whole video on this product, I am super excited to hear that your giving away this is amazing because through out my childhood I’ve been dry. I try so much products just to get rid of the dry and flake skins my whole life. Not even happy about it. And it’s just not my face, it’s my whole body as well. I litterly have to over layer the moisturizer lotion twice because that’s how deeply dry my body is. I’m not a happy girl when I see my flakey skins just pilling off on my clothes. Hope this is good enough to win this giveaway because I REALLY needed it! Pls pick me.

 34. Nicole Blankestijn says:

  Ik hoop zo dat dit iets is voor mijn huid!
  Hij is altijd super droog zomer/ winter!
  Lijkt mij zo fijn om een zacht huidje te hebben/krijgen

 35. Danielle says:

  Hey Nikkie!

  I loved your review on these products, I thought it was wonderful. As soon as I saw it I was like YES! I HAVE TO HAVE THIS! My face is always dehydrated and I use so many products to make it look like it isn’t, but it just feels heavy and uncomfortable so this would be amazing! And that’s why I’m in need of some GoodSkin Labs lovin. :)

 36. Sarah K says:

  I’ve got oily skin that’s actually pretty dry on the surface, it can peel and crack. I’d love to be able to try out a product that hydrates without the gooey feeling that most cremes give me! Thank you! x

 37. Sarah says:

  Ben heel benieuwd naar deze producten! De crème klinkt heel goed. Ik vind het altijd wel leuk om nieuwe skincare producten uit te proberen, omdat ik nog nooit echt een ”holy grail” heb gevonden. Ik ben altijd wel tevreden, maar ik heb nooit echt een product dat er uit springt. Hoop dat deze dat wel zijn! (en ik ben natuurlijk geabbonneerd op je youtube en like de fb page). Good luck allemaal :)

 38. Andi Stephen says:

  I need this so badly because I’ve had dry skin forever and I have yet to find anything that comes close to hydrating well enough to make my makeup look dewy and glowing. I’m 42 years old and I want to have some glow for the first time ever! Ok, maybe that was a little dramatic… But true lol. Thank you for having this giveaway!

 39. nisa says:

  i’m very young 27 but my skin doens’t look young and healthy… my furst lines are very proeminent and when i laugt oh my good.. it’s like a 40 people smiling.. haha..
  i have a dry skin ad it’s very difficult to find a good skin treatments…
  this might be my miracle cream.. and you Nikkie.. i think you can help me! :D <3

 40. Merel says:

  I’m desperate! Haha, mijn huid is altijd al droog met velletjes die overal heel erg opvallrn, en ik schaam me er enorm voor

  Xxxxx Merel

 41. Ruby says:

  Ik deelde altijd een crème samen met m’n moeder, hij was perfect voor mijn extreme gemengde huid (extreem vettig op voorhoofd en neus, droog op de wangen, kin en kaaklijn). Het was een dure crème dus ik was blij dat zij hen ook gebruikte/betaalde. De laatste tijd reageerde haar huid er niet meer goed op en ze zocht naar een nieuwe crème. Die vond ze, maar daar reageert mij huid niet goed op: het wordt ontzettend vettig! Ik kan die dure crème gewoon niet zelf betalen dus ook ik zocht naar een alternatief, maar nog niet gevonden: ze maken m’n huid nog vetter dan normaal. Deze crème lijkt echter de perfecte uitkomst, wat zou het fijn zijn als mijn gezicht eindelijk weer ern vaste crèmeroutine krijgt! Misschien kan ik hem zelfs met m’n moeder delen en als zij er ook verliefd op wordt, kunnen we hem weer samen delen en kan ze hem ook in de toekomst kopen (meelifter much). Dat zou al helemaal perfect zijn!

 42. Hannah says:

  I have dry skin and I have such a hard time finding something that is truly hydrating enough without feeling ultra heavy on my face and under makeup. Even if I don’t win, I’m still very intrigued by this and definitely need to look into this! Nikki, you make me want everything you use in your videos!

 43. Sannee says:

  I neeed it because my skin is like wood, it is hard and not smooth. I really like this give away!(;

 44. Manouk says:

  Wauw het klinkt als muziek in de oren dit product! Mijn huid is ook een achtbaan, hij weet niet wat ie wil… Alleen heb ik droge vlekken over heel mijn gezicht. Ik zou het helemaal tof vinden als ik dit product zou winnen, zonder schaamte de deur uit omdat ik rare vlekken in mijn gezicht heb!

  Ps, ga zo door ik hou van je video’s heb probeer vaak tutorials na! Je legt het echt goed uit!

  xx

 45. Linda says:

  For my dry skin days. Love the feeling of hydrated skin

 46. aimee says:

  ik heb ook soms een droge huid en soms een vette. das best vervelend. dus ik kan dit goed gebruiken. ik wilde het zowieso al uitproberen. xxxaimee
  btw ik kom ook uit brabant :D

 47. Kimberly says:

  Ik heb net dezelfde huid als jou en wat ik ook doe, het wordt er echt nooit beter op. Ik heb al zoveel geld, tijd en vooral tranen besteed aan producten en de frustraties stapelen zich alleen maar op.. Mijn porien zijn te groot, mijn t-zone te vet en op andere dagen te droog en er is nog niets wat me heeft kunnen helpen. In Belgie is geen Douglas maar ik zou sowieso naar Nederland rijden om dit te proberen want ik ben heel erg wanhopig op zoek naar iets wat me kan helpen zodat ik me beter zou voelen… Heel erg bedankt voor deze ‘ first impressions’, nikki, ik hoop dat dit me gaat helpen.

 48. Dewy says:

  Ahhh.. I need this! I’ve lost “some” weight. . (20 kg haha) and I am totally bumped! It was not planned and I’m trying to gain weight ever since! Because of this change in my body, eating and stuff.. my skin had a change of heart and decided to be a dry pain in the ass. I don’t know what to do with myself :p. Maybe these products from Goodskin labs can help a girl out! Anyway.. I think anyone would be happy to win this giveaway. So goodluck girls (and guys) You’re awesome Nikki..

 49. Kylie says:

  I need some goodskin labs lovin because I’ve got dry, dehydrated skin and nothing is working! You’re my only hope, Obi Wan! Er, I mean Nikkie…

 50. Lucinda says:

  I have no idea what is going on with my skin. One day it’s as dry as the sahara, the next day it feels like I have rubbed a stick of butter all over my face. I followed all the steps, and here is my comment. I need this!!! Je bent tegek Nikkie! xxx

 51. Laura says:

  Hoi Nikkie!

  Sinds een half jaar zit ik aan psychofarmacologie waar van ik gelukkig merk dat het helpt! Helaas hebben deze medicijnen nogal wat bijwerkingen bij mij, waar onder hoofdpijn, misselijk -en duizeligheid, gewichtstoename en een droge huid! Omdat ik maar een student ben die nauwelijks rond kom, kan ik helaas niet echt geld uit geven aan goede cremes enz. Daarom zou het echt geweldig zijn deze te winnen!

  Groetjes,
  Laura

 52. Loes says:

  Ik ben zeer benieuwd! Nu ik erover nadenk ik creme een van de weinige beautyproducten die ik zelden gebruik. Misschien omdat geen enkele mij een wauw-gevoel geeft na het smeren, misschien is dat bij Goodskin wel het geval!

 53. Anniek says:

  Mijn huid is altijd droog en voelt trekkerig aan (als een uitgedroogde cactus in de woestijn) en ben zeker op zoek naar die oasis, dus ik maak graag kans op deze verzorging omdat het me zeer aanspreekt.

 54. Tabitha Maloney says:

  I would so love to try this! I have the worlds worst dry skin. Wearing makeup is such a pain because of it and it sucks. I have to shower, lotion, let that sit while my hair dries, lotion again, eye makeup, lotion again, then foundation. Turns it into a chore :,( So I would so so so love to give this a try!

 55. Anne says:

  Zoals jij over je eigen huid vertelt, is dat hetzelfde probleem voor mij, dan kan soms een crème / serum en alles niet meer helpen. Ook heb ik heel erg last van schilfertjes op mijn neus die niet weg willen gaan. Ik heb alles geprobeerd; scrubben, serums, crème’s en maskertjes, maar niks lijkt te helpen! Ik ben benieuwd of dit product wel hetgeen voor mijn huid doet wat het nodig heeft!

 56. Sonja Luneburg says:

  Ik gebruik nu de dag- en nachtcrème van Paula’s choice voor de droge tot zeer droge huid. Mijn huid is wel erg verbeterd, maar het is nog steeds niet genoeg! Ik zou jouw aanbeveling graag zelf willen testen, hopelijk win ik en als het bevalt dan ben ik je zeer dankbaar en zal ik het zeker weer kopen.

 57. Gwen says:

  Just like you, I’ve “slapped” many products on my face which actually didn’t work that well. When I saw you’re video today (I know I’m late, I’m sorry) I was like “I neeeeeeeeed that!!!!”
  But even though it will be heaven for my skin, I think it’s expensive (I don’t have that much to spend, although I’m thinking about skipping dinner for 2 weeks to get this baby ;-)
  So even though ther’s a small chance, I really hope I’ll win this givaway. Fingers crossed!

 58. Carmen says:

  Dit product zou echt perfect zijn! Net zoals jij heb ik een huid die zich soms gedraagt als een kreng. De ene keer is hij ongelooflijk droog en de andere keer enorm vettig. Op dagen dat hij droog is weet ik niet wat ik er mee aan moet en word ik helemaal gek. Nikkie, I need this in my life!!

 59. Angeline says:

  I have really dry skin, and no moisturizer actually works well for my face for some reason, maybe this can work..?!

 60. Jaimie says:

  Lately, I’ve been struggling with some major acne-prone skin, and treating the acne has left plenty of dry patches on my skin. I’ve been struggling to find a moisturizer that is hydrating but isn’t too heavy or too greasy, something that I could easily wear during the day and leave on my skin overnight. I would absolutely love to try GoodSkin Labs out and see if it cures what ails my pore skin!

 61. Denise Ruiz says:

  I normally have oily/combination skin but I’ve been on birth control pills for my acne its worked soooo well but holy cow its dried up my skin this would be sooo awesome to have thank you. Nikkei for this amazing chance I love your channel and love your makeup

 62. Jess says:

  The Sahara has nothing on me on dry skin days!!! Dry flakes, cracks – yes cracks and to finish it off a spot of psoriasis here and there to finish off the dried up crater moon look :)

  Save my face on these days!!! Please..with cherries on top :P

 63. zoe says:

  ik doe mee!
  mijn huid is gewoon veel te vaak vettig, maar vaak genoeg ook kurkdroog :(
  heb alles gedaan
  facebook; zoe louwerse
  youtube; thisisjustzoe

 64. Jiske says:

  Mijn huid is heel droog altijd. Ik heb al veel geprobeerd maar niets helpt of er zitten ingrediënten waar ik niet tegen kan omdat mijn huis ook nog eens heel gevoelig is
  Veel succes met kiezen van de winnaar

 65. Sasha I. says:

  Mijn gemenge huid is zo verschrikkelijk irritant! Op mijn voorhoofd en bij mijn neus is het altijd erg vettig , ik zou er zo in kunnen frituren :/ Maar bij mijn mond is het super droog dat er zelfs schilfers vanaf komen. Foundation blijft niet zitten op mijn voorhoofd en bij mijn mondgedeelte is het altijd een hele rare textuur. Ik zou dit hèèl graag willen uitproberen!

  xxx

 66. Tamara says:

  Hoi Hoi ,

  Toen ik uit mijn coma kwam tijdens een heftige slopende ziekte proces had ik ineens van een baby zachte huid een nare zeer droge huid.
  Sindsdien heb ik verschillende producten geprobeerd om van de droogte af te komen, maar niks werkt tot nu toe.
  En ik zou het daarom willen uitproberen om te kijken of dit product mij eindelijk van mijn extreme droogte af helpt.

  Groetjes Tamara

 67. Carla says:

  Like you said in your video, my skin is acting like a freaking rollercoaster lately. I get very oily on my T-Zone, but incredibly dehydrated on my cheeks… so it’s a total mess. I think this cream would help me greatly with balancing my skin.

 68. Michaela says:

  I neeeeed some goodskin labs love! I really want to try this product! My skin is a mess, i want to know if the gel can help my face! Love

 69. Stacy Brute says:

  Hi Nikkie,
  I’ve been having skin issues since forever! I have extremely combination skin. Most parts of my face are extremely dry and sensitive, even Nivea creme is too harsh for me. It’s so bad that when I punt my foundation on, my forehead and nose start to flake. But other parts of my face, like under my eyes, are extremely oily. And as if all of that isn’t enough I have really really bad eczema! So I can’t use a more drying face cream or primer on my oily parts, because that’ll dry my eczema out.
  So I just saw your review, and I was ready to buy those products. But a giveaway is always fun, so why not! Hope I get to win!

  Groetjes Stacy x

 70. Chanel Fuentez says:

  Hi!
  After watching this video it made me super excited! I don’t even know why but your reaction made me want to purchase it right on the spot! I looked online but I couldn’t find it then I saw the price! Yikes! I thought i would test my luck and enter this awesome giveaway!
  Keep the tutorial comin’ girl! My 5 year old daughter love them!

 71. Denise says:

  Ik word gek van mijn droge huid, welke creme ik ook gebruik, het blijft een probleem! Ik zou heel graag de Goodskin creme willen winnen om te proberen of die eindelijk wél helpt’

 72. Inge says:

  My skin has gone into defense mode the past few weeks. I have oily and dry skin at the same time. It’s horrible. I would really like to find a moisturizer that will calm my skin and add hydration at the same time. Also the serum to minimize pores sounds awesome as well!

 73. Veronica says:

  i need it because I feel like I’m never going to find something to deeply moisturize my skin without being to heavy and that it’ll always feel itchy and crappy :(

 74. Anita H. says:

  Mijn gezichtshuid: veel ontstekingen, vergrote poriën, vet en tegelijkertijd vochtarm. Wat ik wil: een zacht, egaal poezelig huidje. Nu weet ik dat de kans klein is dat GoodSkin (of enig ander beautymerk) die wensen in vervulling kan laten gaan, maar elke verbetering is welkom. Er valt in ieder geval wel wat eer aan te behalen.

 75. Elsemieke says:

  Oh my, how I need good face products right now…I’m on a holiday and although the skin on my body loves the sun, my face is like: nah, me not so much…I use a good sunscreen with spf 50 but at the end of the day my skin feels dehydrated and a bit dry and my normal cream doesn’t help much now…I would love some beautiful skin care products that are hydrating and make me look glowy and healthy and rested like a summer goddess who’s on a permanent relaxing holiday :)
  I really like your videos nikkie! Your makeup skills are incredible and I think it’s amazing how much you’ve achieved at your age. And your personality makes every video even more awesome :) good luck picking a winner!!

 76. Kimmy says:

  I really need this cream badly, because I’ve tried dozens of creams who claim to do what this one does, but none of them worked on me & I try not to go outside as much anymore & hide for my dry, patchy face. This cream would literally be a lifesafer.

 77. Simone says:

  Ik heb echt een super droge huid, vooral bij mijn neus. Het is er rood en je ziet de velletjes zitten. Op de ergste dagen kan ik zelfs geen make-up dragen omdat mijn huid als het waren lijkt te breken. I’M SO FREAKING DESPERATE maar toen ik jouw filmpje zag maakte mijn hart een sprongetje ohmygod zou het dan echt waar zijn? Is er toch een oplossing voor mijn onhandelbare huid? Je kan het dus al raden, ik doe zeker weten mee. Fingers crossed en hopen dat ik win.

 78. Lauren says:

  I need this because my skin needs to look flawless for back to college!

 79. Cathelijne Groen says:

  Ik heb vaak dat mijn huid heel droog is als ik uit de douche kom? Soms is het zo erg dat als ik er niet meteen wat op smeer mijn huid gaat trekken en branden en dat is zo’n vervelend gevoel! Ik heb er nog geen speciale producten voor ik heb gewoon een simpele creme van de kruidvat. Ik zou graag een speciaal product willen proberen!

 80. Shirley says:

  I need this because since I arrived in The Netherlands (to finally with my bf) my skin welcomed me with hooikoorts allergy and pimples. And I’m desperate to hydrate my skin but with all this products in the market I dont know what to choose.

  thank you.

 81. Jasmijn says:

  Ik heb wel wat GoodSkin Labs lovin nodig omdat mijn huid op dit moment op mijn kin net zo droog is als de woestijngebieden in midden/west Amerika waar ik ben geweest deze zomervakantie. Ik heb namelijk last van acne en wanneer puistjes genezen worden het bij mij hele droge plekjes. Daar komt nog bovenop dat ik gisteren 13 uur in een vliegtuig heb doorgebracht waardoor mijn huid nóg droger is geworden. Hierdoor heb ik allemaal velletjes en make-up is dan echt een nachtmerrie. Deze crème is dus perfect voor mij! Verander de nachtmerrie voor mij in een mooie droom zodat ik weer met een gerust hart kan slapen!

  xx

 82. Sandi Haselton says:

  Hi Nikkie,
  Love you videos! Like you I have very fair skin, blonde hair & blue eyes. I have been ill for several years & the medication has caused “facial wasting” & my already dry skin to become much dryer & lose it natural vibrant luster. My skin looks old with dry patches & is beginning to wrinkle like its melting in odd spots
  I have learned a lot from your videos and to my best to camouflage it worst of it. I have tried many types of moisturizers to rehydrate my face (I drink tons of water) but without visible results. Goodskin Lans products sound like the (nonsurgical) miracle I need! xo Sandi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *