Vlog: Revenge + Season 2 Predictions!

*Alarm Sounds* – Yes! Another obsession LOL!
It just doesn’t seem to end with me, does it? haha – Revenge!
A new show I’m more than loving and today I decided to film a Vlog on it : )


WHAT I’M WEARING:
Tutorial on my Makeup:
ClickieClick!

On my nails:
Makeup Studio #5 > Available Here

JEWELRY:

Earrings: Forever 21
Scrabble Ring: Ebay

TWITTER:
NikkieTutorials

FACEBOOK PAGE:
NikkieTutorials 

INSTAGRAM:
Nikkietutorials

Do you watch Revenge? Tell me your opinions! Who are your favorites? What do you think Season 2 holds for us?

Related posts:

This entry was posted in Personal, Youtube. Bookmark the permalink.

7 Responses to Vlog: Revenge + Season 2 Predictions!

 1. tamara says:

  ben dol op deze serie en ben dol op jack. hij was zo lief en vooral met die hond. denk dat seizoen twee draait om het huwelijk en de zwangerschap en de relatie tussen emily en amanda maar dat zien we vanzelf in september of oktober wel.

 2. Saskia says:

  Ashley en Daniel, inderdaad dat dacht ik dus ook! Ik hou van deze show haha. Ik vond het zo vreselijk dat Amanda terug was, ookal vind ik Emily leuker met Daniel. Ik had het Emily wel gegund om gelukkig te worden met Jack..

 3. sofiasweden says:

  Hi Nikki! Love your videos, you are hilarious to watch and I love you! :) I just have one question! Are you still watching The Vampire Diaries or have you forgotten all about it? I remember that you loved it a few years ago, and just wanted to know if you still do! I really love that show :D I would love to get an answer from you! xoxo

 4. Jenny says:

  I am going to start watching it when it comes back to season two. But I hope Victoria dies in season three!

 5. Roos says:

  O mijn god, ik hou van Revenge! Ik vind Emily VanCamp prachtig, wouw wouw wouw, new girlcrush!

  Ik vind Nolan Ross ook een geweldig karakter, vreemd genoeg vind ik hem zo geweldig!

  Fake Amanda is een bitch, zou mij niets verbazen als ze niet echt zwanger is of/en het kind niet van Jack is maar uit de spermabank komt. Excuse my language.

  Victoria doet mij constant denken aan de heks in de kleine zeemeermin, maar dat ze eindelijk uitkomt voor wat er is gebeurt doet mij zo goed! Ik hoop vurig dat zij het overleefd.

  Oh my god, wat hou ik van die serie.

 6. Lisa says:

  OMG, ook een nieuwe obsessie voor mij! Ik heb binnen 1,5 week seizoen 1 er doorheen gejast met m’n zus, en ik kan niet wachten tot seizoen 2 begint! <3

 7. Geneva says:

  OMG love that series! Victoria is awesome, she is a stone cold biznotch but that is what makes her so great! Ashley’s sense of style is amazing, but yes, I agree with you that she is going to marry Daniel and become like a trouble maker. I wish Emily was with Daniel so it breaks my heart- his smile (sigh).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *