Review/Demo: NARS Sheerglow Foundation

For links to wear-to-buy and enjoy a lil’ bit of Nikkie…. CLICK BELOW :)

HQHAIR.COM – Here I got mine:
www.hqhair.com

SIGMA BRUSHES TO APPLY IT WITH:
Brush 1
Brush 2

Uhm, Damn…. That’s all.
What is your favorite foundation?


 

 

 

 

 

SMOOCHES XNik

Related posts:

This entry was posted in Youtube. Bookmark the permalink.

17 Responses to Review/Demo: NARS Sheerglow Foundation

 1. indiraa says:

  ahahah you’re so funny !
  everytime i watch one of your videos i have to laugh (:
  & the foundation seems nice , but that price is a little to much for me i think.
  beautyful eyelook by the way !
  x

 2. ? says:

  waarom praat je engels als je nederlands bent????

 3. Mandy says:

  YSL Teint Resist is ook superfijn!! =)

 4. Marcella says:

  hahaa, telkens als ik naar je filmpjes kijk lig ik weer helemaal dubbel!
  Ik gebruik geen foundation omdat ik sproeten heb en dan word het een heel cakey effect, dus ik gebruik alleen concealer. Maar hij klinkt erg fijn maar 42 euro? o.O Nee, ik denk niet dat ik dat er voor zou betalen!

 5. B. says:

  @ ?
  omdat ze de filmpjes eerst op youtube upload, een internationale site, waar dus ook mensen uit andere landen op kunnen/kijken, en aangezien engels de 1e wereldtaal is… ;)

  Nikki, i love you tutorials, jammer genoeg ben ik niet zo rijk dat ik die geweldige make-up kan kopen!

 6. Silva says:

  Jou filmpjes zijn hilarisch. Ik vind de meeste filmpjes saai, en te lang duren, maar jou filmpjes zijn zo geweldig, ze boeien me echt!

 7. Jennifer says:

  Hi Nikkie !
  For the moment, I just have one foundation, it’s a Avène one. But I’ve been watching those Nars foundations for a few months. Everybody says they are great, especially the sheerglow ones. I think we have the same type of skin, so I didn’t want to buy the sheerglow one because of the oil problem. But I didn’t want the matte finish either becacuse the point of these foundations is the glowy finish. Anyway, after seeing your review, I really want to try the sheerglow ! ;)

 8. Nathalie says:

  Haha! Love your tutorials, je bent echt grappig, lig altijd in een deuk

 9. Loes says:

  Haha, wat heb jij hilarische filmpjes zeg! :D

 10. I am not able to view this website properly on saffari I believe there is a downside

 11. Jess says:

  I’m just dying to know what powder did you use on your face! I’m waiting until they have my colour (siberia) again at hqhair. Just don’t have the patience for it. But don’t know where else to buy it. LOVE your video’s keep on it!
  xxXXxx

 12. Chantal says:

  Hi Nikkie :)

  Die effecten uit je filmpje zijn echt geniaal! Ze zijn altijd leuk om naar te kijken. De foundation die ik gebruik is ook vrij prijzig, ook ik heb een lichte huid en voor mij was nauwelijks iets te koop. Ik val namelijk onder de roze/witte huidtypes met veel roodpigmenten.. dus ja, dat is natuurlijk mooi kut.
  Ik gebruik momenteel van Dior: Diorskin éclat satin in 202. Hij is van dezelfde prijsklasse :S Daarnaast heb ik voor extra dekking Mac foundation, maar die valt me nogal tegen.. Ik vind dat je daarbij heelgoed kunt zien dat je foundation draagt. Die Nars is idd wel mooi, maar straks met al die verzendkosten ben ik toch bang dat mijn budget het niet trekt ;)

  Btw, jij bent altijd zo mooi opgemaakt, hoeveel tijd besteed je daar nou ‘s ochtends aan? :o

  xx

 13. Joy says:

  Ik word altijd zo vrolijk van jou haha:D

  xxx.

 14. Melba Sipper says:

  Hello very cool blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds also…I’m happy to seek out so many helpful information right here in the put up, we need develop more strategies on this regard, thank you for sharing.

 15. I simply desired to thank you so much yet again. I’m not certain the things I would’ve undertaken in the absence of the actual ways shared by you regarding such a subject matter. It was actually a real distressing scenario in my opinion, but discovering the very professional mode you processed that forced me to leap for happiness. Now i’m thankful for the support and even hope that you find out what an amazing job you have been accomplishing teaching the others with the aid of a site. I am sure you’ve never met all of us.

 16. Graciella says:

  Hii… I’m from Indonesia and I’m totally obsessed with your makeup,, and all your tutorials is awesome.
  Please make a tutorial for your eyelook in this video. Really really love it,,,
  Thank you,,xoxo

 17. Emily says:

  Hello
  I would really love to know what foundation you used in your transformation video? Absolutely love it
  Thankyou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *